Lirik lagu: Parangtritis


Rasane kepengin nangis yen kelingan parangtritis

Rasane koyo diiris

Naliko udah gerimis rebo wengi malem kemis

Ra nyono ra ngiro janjimu jebul mung lamis

Parangtritis

Neng kono ono wong manis

Yen eling kowe reneo gelis

Parangtritis

Neng kono ono wong manis

Yen eling aku kepengin nangis

Ombak gede katon ngawe-awe

Nelongso neng ati rasane

Ombak gede sing dadi seksine

Isih kelingan tekan seprene


Lihat semua

Video Lagu Parangtritis