Lirik lagu: Kanggo Riko


Sing ono hang biso ngalangi niat iki
Masio tah samudro sun arungi
Sing ono hang biso mbatesi welas iki
Masio ilang nyowo sun belani
Paran baen sun lakoni kanggo riko

Siji sijini mung riko
Nong atinisun selawase
Separuh rogo iki yoro mung kanggo riko

Sing ono hang biso ngalangi niat iki
Masio tah samudro sun arungi
Sing ono hang biso mbatesi welas iki
Masio ilang nyowo sun belani
Paran baen sun lakoni kanggo riko

Siji sijini mung riko
Nong atinisun selawase
Separuh rogo iki yoro mung kanggo riko

Siji sijini mung riko
Nong atinisun selawase
Separuh rogo iki yoro mung kanggo riko

Lihat semua

Video Lagu Kanggo Riko