Lirik lagu: Kangen Bandungan


..(sayang aku kangen sayang kangen kowe)adem tenan wengi iki 
ora ono sing ngancani
neng kene neng kene neng kene aku ngenteni
fotomu tansah tak sanding 
tak sawang sinambi ngekep guling
ngene kangenku angel turu
esuk awan tekan sore 
aku tansah eling kowe
neng ngendi neng ngendi neng ngendi enggalo bali
lemes koyo tanpo balung 
saben dino mung tansh ngalamun
ngantio swindu ra luntur tresnaku
...(sayang aku kangen sayang kangen kowe)oh angin oh angin oh angin kabarno kangenku iki
neng kene neng kene neng kene aku ngenteni
oh bulan oh bulan oh bulan jumedulo wengi iki
padangno padangno padangno atiku sing peteng iki
bandungan hawane adem 
keturutan atiku ayem
iso ketemu mari kangenku
...(duh wong ayu neng ngendi papan lan dunungmu, koyo ngene rasane kangenku mung tansah lam-lamen sliramu terus wong ayu, paribasan sawah ing mongso ketigo, aku ngenteni mudune banyu soko angkoso, enggalo bali, aku tansah ngenteni sliramu wong ayu)...

Lihat semua

Video Lagu Kangen Bandungan