Lirik lagu: Taman Jurug


Ning kuto solo muda lan mudi ing taman jurug ing pinggir bengawan solo
muda lan mudi awan lan bengi do suko-soko nanging ojo ngiket janji

cahyaning bulan nrajang pucuk ing cemoro
angin kang teko sasat nggowo gending tresno
banyu bengawan sinorot cahya ning bulan
lir sewu dian alerap menguggah kenangan

ngersake nopo mung sarwo ono ning taman jurug taman endah kuto solo
papan kreasi muda lan mudi sing tuwo-tuwo welinge ojo nganti lali
Lihat semua

Video Lagu Taman Jurug