Lirik lagu: Tresno Kowe


Yen kowe isih urip ning ndonya
Opo kowe gelem niliki aku sedino
Yen kowe pancen wis ora ono
Opo kowe gelem ngimpeni aku sedelo

Aku isih… seneng kowe
Tresnamu wenehno ning aku dewe
Aku isih… tresno kowe
Tresnoku ora luntur yo mung siji kanggo kowe

Aku isih… tresno kowe
Ora ono uwong liyane
Aku isih… seneng kowe
Nganti kapan mung kowe dewe

Reff :
Yen kowe isih urip ning ndonya
Opo kowe gelem niliki aku sedino
Yen kowe pancen wis ora ono
Opo kowe gelem ngimpeni aku sedelo

Aku isih… seneng kowe
Tresnamu wenehno ning aku dewe
Aku isih… tresno kowe
Tresnoku ora luntur yo mung siji kanggo kowe

Aku isih… tresno kowe
Ora ono uwong liyane
Aku isih… seneng kowe
Nganti kapan mung kowe dewe

Aku isih… tresno kowe
Ora ono uwong liyane
Aku isih… seneng kowe
Nganti kapan mung kowe dewe selawase

Lihat semua

Video Lagu Tresno Kowe