Lirik lagu: Alun Alun Nganjuk


lungo tak anti-anti
kapan nggonmu bali
mecaking endahing wengi, kutho ngorong iki
sumilir angin wates
nggugah kangening ati
opo koe ora ngerteni, koe tak kangeni
ning alun-alun tak goleki
terminal stasiun tak ubengi
senadyan setahun tak enteni
tresnomu sing tak gondeli
lali tenan to dek, karo janji-janji
disekseni lampu alun-alun iki
lali tenan to dek, karo aku iki
ning terminal stasiun nggon ku nggoleki
lungo tak anti-anti
kapan sodiq bali, mecaking endahing wengi
kutho ngorong iki
sumilir angin wates, nggugah kangening ati
opo koe ora ngerteni koe tak kangeni
ning alun-alun tak goleki
terminal stasiun tak ubengi
senadyan setahun tak enteni
tresnomu sing tak gondeli
lali tenan to dek, karo janji-janji
disekseni lampu alun-alun iki
lali tenan to dek, karo aku iki
ning terminal stasiun nggonku ngooleki
ning alun-alun tak goleki
terminal stasiun tak ubengi
senadyan setahun tak enteni
tresnomu sing tak gondeli
lali tenan to dek, karo janji-janji
disekseni lampu alun-alun iki
lali tenan to dek, karo aku iki
ning terminal arjosari tak enteni
ning alun-alun tak goleki
terminal stasiun tak ubengi
senadyan setahun tak enteni
tresnomu sing tak gondeli
ning alun-alun tak goleki
termnal stasiun tak ubengi
senadyan setahun tak enteni
tresnomu sing tak gondeli

Lihat semua

Video Lagu Alun Alun Nganjuk