Lirik lagu: Titip Kangen


Vivi Rosalita - Titip Kangen
Titip Kangen - Vivi Rosalita
Dipopulerkan oleh  Vivi Rosalita
Teks Lagu Campursari Titip Kangen - Vivi Rosalita
Titip Kangen - Vivi Rosalita Lirik Lagu Campursari

Liwat angin sore titip kangening ati
Numpang ngapurane durung bisa nemani
Tak suwun slirane gelem sabar ngenteni
Percaya ‘a sayang aku ra bakal lali

Kangen aku kangen sliramu
Rindu aku pingin ketemu
Liwat angin sare titip kangening ati
Numpang ngapurane durung bisa nemani

Padang rembulan ning pelataran
Kaya nggugah ati kang kasmaran
Wanci wis wengi sansaya sepi
Saya nggegawa suwunge ati

Liwat angin sore titip kangening ati
Numpang ngapurane durung bisa nemani
Kangen aku kangen sliramu
Rindu aku pingin ketemu

Liwat angin sore titip kangening ati
Numpang ngapurane durung bisa nemani

Padang rembulan ning pelataran
Kaya nggugah ati kang kasmaran
Wanci wis wengi sansaya sepi
Saya nggegawa suwunge ati

Kanggo sliramu sing tak tresnani



Lihat semua

Video Lagu Titip Kangen