Lirik lagu: Ngrangkul Gunung


Pengen ngrangkul gunung, mung tangan bli tepung

Pengen nyawil lintang, bli bisa dirunjang

Kesiksa batin, demen sampean

Sing tek senengi, bli seukuran

Rentege ning ati, bisa dadi siji

Nanging apa daya, mung bisa nangisi

Kakang tek puja, kakang tek manja

Apa wis tega, wong lagi tresna

Reff :

Nasib si badan, ora kaberan

Nyangga? kangelan, nunggu harapan

Kapan waktune, bisa kelakon

Kita wong loro, bareng ketunggon

Kita wong loro, bareng ketunggon

Pengen ngrangkul gunung, mung tangan bli tepung

Pengen nyawil lintang, bli bisa dirunjang

Kesiksa batin, demen sampean

Sing tek senengi, bli seukuran

reff :

Nasib si badan, ora kaberan

Nyangga? kangelan, nunggu harapan

Kapan waktune, bisa kelakon

Kita wong loro, bareng ketunggon

Kita wong loro, bareng ketunggon

Rentege ning ati, bisa dadi siji

Nanging apa daya, mung bisa nangisi

Kakang tek puja, kakang tek manja

Apa wis tega, wong lagi tresna


Lihat semua

Video Lagu Ngrangkul Gunung