Lirik lagu: Wis Cukup


Wis cukup, nggonmu gawe
Gawe loro atiku
Wis cukup, nggonmu gawe
Gawe nangis mripatku
Tak tompo, ora popo
Aku ra loro ati karo kowe
Senajan aku kerep kok larakke
Mung siji wedi sing tak pikirake
Aku ojo nganti ditinggalke
reff:
Bebasan nangis, wis ra metu iluhku
Nangis, nangisi roso tresnoku
Bebasan loro, wis suwe ra entuk jantu
Marine yen kowe ra ninggal aku
Wis cukup, nggonmu gawe
Gawe loro atiku
Wis cukup, nggonmu gawe
Gawe nangis mripatku
Tak tompo, ora popo
Lihat semua

Video Lagu Wis Cukup