Lirik lagu: Slenco


wanita : Mas kangmas namine sinten?

pria : Sakniki dintene Saptu

wanita : Masa kangmas kesah teng pundi?

pria : Sapi kulo pun manak pitu

wanita : Duh aduh jenengan pripun?

pria : Sakniki pun mboten ngalor

wanita : Dene menopo kok wangsung ngidul?

pria : Kulo niki namine sinten

reff :

wanita :

Aduuh.. kok njengkelke

Dijak ngendikan kok mrono mrene

Ndadi ora karuan

Estunipun menopo saliwang?

pria :

Kulo mboten udud

Rumiyin kulo teng Suroboyo

Kapan dino jemuah

Kulo mbenjang bade tindak pundi

wanita : Ping kuping walah opo jamur

pria : Ora mungkin mripatku lamur

wanita : Penak meneng ora caturan

pria : Memang aku ganteng tiada tandingan

reff :

kembali ke atas…..

wanita : Penak meneng ora caturan

pria : Memang aku ganteng tiada tandingan

wanita : Penak meneng ora caturan

pria : Memang aku ganteng tiada tandingan


Lihat semua

Video Lagu Slenco