Lirik lagu: Kecik Kecik



sing becik dienggo, diguwak barang sing ala
oowing kecik kecike manila
oowing yen kasep njur aja gela
kecik kecik diwadahi takir yo mas yo
sawo kecik saka kaliyoso
bengi mikir mas, esuk sore mikir
kok yo kebangeten dipikir ora rumangsa
oowing kayune ukir ukiran
oowing wong manis dadi pikiran

kecik kecik, kecike manila yo mas yo
sawo rontok tibane ning banyu
mbiyen ngaku mas jare isih jaka
ning bareng ketemu horotoh anake wolu
oowing ana grumbul dalan luwak
oowing yen urung bejane ngalah
kecik abang, kecik sawo gunung yo mas yo
tuku serabi ing kutho semarang
urip bujang mas kok rasane bingung
bareng arep rabi horotoh reregan larang
oowing kecike dogondol wulung
oowing dhuwit sithik sing mikir bingung
oowing kecike digondol wulung
oowing dhuwit sithik sing mikir bingung
oowing dhuwit sithik sing mikir bingung

Lihat semua

Video Lagu Kecik Kecik