Lirik lagu: Ketaman Asmoro


Saben wayah lingsir wengi

Mripat iki ora biso turu

Tansah kelingan sliramu

Wong bagus kang dadi pepujanku

Bingung rasane atiku

Arep sambat nanging karo sopo

Nyatane ora kuwowo

Ngrasakke atiku, sansoyo nelongso

Wis tak lali-lali

Malah sansoyo kelingan

Nganti tekan mbesok kapan nggonku

Mendem ora biso turu

Opo iki sing jenenge

Wong kang lagi ke taman asmoro

Prasasat ra biso lali

Esuk awan wengi tansah mbedo ati

reff :

Saben wayah lingsir wengi

Mripat iki ora biso turu

Tansah kelingan sliramu

Wong bagus kang dadi pepujanku

Bingung rasane atiku

Arep sambat nanging karo sopo

Nyatane ora kuwowo

Ngrasakke atiku, sansoyo nelongso

Wis tak lali-lali

Malah sansoyo kelingan

Nganti tekan mbesok kapan nggonku

Mendem ora biso turu

Opo iki sing jenenge

Wong kang lagi ke taman asmoro

Prasasat ra biso lali

Esuk awan wengi tansah mbedo ati


Lihat semua

Video Lagu Ketaman Asmoro