Lirik lagu: Lintang Ponorogo


Bila masih ada perasaan cinta
janganlah sembunyi
Andai masih ada 
ada rasa rindu 
akupun masih mau

Tak tunggu neng ponorogo
Tekamu koyo semono
Tak tunggu neng ponorogo
Muliho yen iseh nduwe tresno

Hampa di jiwa ku.. lelah ku menanti.. saat ku sendiri..
Kan ku buka pintu.. andai kau kembali.. mencintai aku..

Tak tunggu neng ponprogo
Senajan aku wes tau loro
Tak tunggu neng ponorogo 
Aku rung karo wong liyo

Janjine lungane ra nganti suwe-suwe
pamit perso ora nganti sore
Janjine lungane ra nganti suwe-suwe 
nganti kapan tak enteni sak tekane

Hampa di jiwa ku.. lelah ku menanti.. saat ku sendiri..
Kan ku buka pintu.. andai kau kembali.. mencintai aku..

Tak tunggu neng ponprogo
Senajan aku wes tau loro
Tak tunggu neng ponorogo 
Aku rung karo wong liyo
Lihat semua

Video Lagu Lintang Ponorogo