Lirik lagu: Mister Mendem


Aku wis kondo ciu marakke ciloko
aku wis matur mensen ning omong ngelantur
wis tak kandani yen vodka marakke lali
bacut ngunjuk bir kakean dadine kentir

ora tak gagas penting sih so tuku beras
ora tak anggep penting anak bojo warek
ojo muna muni nuturi koyo  kiai
di tokke wae yen klenger wis ndlosor dewe


ra kena tak kandani
yen ngono….aku ra sudi..
lilakna aku bali
wong tuaku kuat ngingoni….

ojo cekak atimu…
wis tak cukupke lelakone….
pancene bener kandamu
mergo mendem ngrusak awakku

yen wis mari konco-konco dipamiti
sukur bage mendem do di tinggalake
selamat tinggal kancaku lereno ndugal…
dengakno kuat mendemku wis ora kumat…


Kembali ke : (*), (**), Reff, (#)

Lihat semua

Video Lagu Mister Mendem