Lirik lagu: Angen Angen


Angen Angen – Candra Banyu
>>>
>>
>
Hang isun angen
mung rupane..
Hang isun angen
mandaneo ono ring kene..
Hang isun angen
mung tekane..
Hang isun angen
ono dalan ketemune..
Keloronan..bebarengan,
Sun lan riko sesandhingan..
>>>
>>
>
Sun arep-arepaken,
Tekan riko raino lan bengi..
Koyo panas ngerandu udan,
Mesti hang biso ngademi..
Sun impekno kauripan,
Hang agung
indah nggowo senenge..
Sun lan riko
lungguh kwade,
Gandane kembang
hang dadi saksine..
>>>
>>
>
Kepingin ati
nyawang riko..
Kepingin ati
selawase dampingono..
Kepingin ati
yo rasane..
Kepingin ati
bareng riko selawase..
Keloronan..bebarengan,
Sun lan riko sesandhingan..
>>>
>>
>
Sun arep-arepaken,
Tekan riko raino lan bengi..
Koyo panas ngerandu udan,
Mesti hang biso ngademi..
Sun impekno kauripan,
Hang agung
indah nggowo senenge..
Sun lan riko
lungguh kwade..
Gandane kembang
hang dadi saksine..
Sun arep-arepaken,
Tekan riko raino lan bengi..
Koyo panas ngerandu udan,
Mesti hang biso ngademi..
Sun impekno kauripan,
Hang agung
indah nggowo senenge..
Sun lan riko
lungguh kwade..
Gandane kembang
hang dadi saksine..
Lihat semua

Video Lagu Angen Angen