Lirik lagu: Mbagi Ati


Kurang paran isun iki
Magih demenan riko sun belani pati
Kurang paran isun iki
Magih demenan riko sun ragati

Isun yo wis kebacut ngabekti
Njalok paran bain sun turuti
Kanggo njogo ikhlase ati
Kanggo njogo welas hang suci…

Bengi iki isun seru kesikso
Arep turu isun sing biso
Bengi iki isun seru kesikso
Ngerasakno riko mbagi ati
Ambi wong liyo

Bengi iki riko wis ngelarani
Bengi iki riko tego mbagi ati
Nong ngarep moto nggandeng wong liyo
Nong ngarep moto ngaku iku konco

Bengi iki isun seru kesikso
Arep turu isun sing biso
Bengi iki isun seru kesikso
Ngerasakno riko mbagi ati
Ambi wong liyo

Bengi iki isun seru kesikso
Arep turu isun sing biso
Bengi iki isun seru kesikso
Ngerasakno riko mbagi ati

Bengi iki isun seru kesikso
Arep turu isun sing biso
Bengi iki isun seru kesikso
Ngerasakno riko mbagi ati
Ambi wong liyo

Lihat semua

Video Lagu Mbagi Ati