Lirik lagu: Ngobong Ati


Kuwatno isun kuwatno
Ngelakoni urip koyo gedigi
Sabendino diloro ati
Koyo dudu laki lan rabi

Isun lan riko akeh cobane
Mulo wong tuwek bener omonge
Gulo jowo rasane peru
Gudo ciloko akehe sewu

Isun sing ngiro bakale koyo gedigi
Katon tulus welase tibane ngapusi
Sampek wong tuwek pesene sing sun anggepi
Nyatane bener saiki ngobong ati

Lihat semua

Video Lagu Ngobong Ati