Lirik lagu: Budak Baheula


Yeuh aya digigireun

Hey nu gelo ulah gandeng nde bobo

Insya allah enjing2 bade ngiring

Jeung ibuna naek kuda di ganesha

Yeuh ieu anak saya

Kasep bageur soleh nurun ti bapana

Gaduh kaos kaki seueur warna warni

Topi rompi bade meser tanggal hiji

Sing luhur sakola

Elehkeun si bapa

Bagikeun elmuna

Anu sombong moal boga babaturan

Yeuh tingal diri kami

Langkung bagja ti kaluarga cemara

Artos seueur tapina moal bebeja

Kami sieun bilih dipaok tatangga

Yeuh hayu geura gede

Indonesia geus direbut kelong wewe

Lamun maneh cicing wae teu kabere

Mun teu kabere mendingan cicing wae

Upami si bapa

Ngan nyieun kaera

Mun kitu hampura

Bapa mah maklum budak baheula


Lihat semua

Video Lagu Budak Baheula