Lirik lagu: Tetese Eluh


Sedino-dino mung nangis gawene,
Sing leren-leren, sampek alum matane
Yo mesesegen, ilang suwarane
Kesuwen nangis, sampek nono iluhe

==
Kepingin seru ketemu…, eman
Nong kembang hang biso ngundang atine
Kadhung urip nong endi sangkane
Dhung wis mati, nong endi paesane
Arep sun kirim kembang,
Hang wangi gandhane
Arep sun kirim gendhing,
Nawi tah biso nentremaken atine

==
Kepingin seru ketemu…, eman
Nong kembang hang biso ngundang atine
Kadhung urip nong endi sangkane
Dhung wis mati, nong endi paesane
Arep sun kirim kembang,
Hang wangi gandhane
Arep sun kirim gendhing,
Nawi tah biso nentremaken atine

Lihat semua

Video Lagu Tetese Eluh