Lirik lagu: Ilux – Nutupi Laraku


mungkin ono ati liyo sing lagi tok jogo
nganti lali karo aku sing ning ngarep moto
ati rasane loro
aku terimo, aku pengen pamit lungo

mungkin wes raono roso tresnamu nggo aku
opo malah sandiworo, kowe ngapusi aku
nggawe bingung atiku
arep tekan kapan tak tutupi laraku

isih kuat ora atiku
terus sabar ming ngremuk aku
sakjane nyikso batinku
nanging neng ngarepmu aku tetep ngguyu
nutupi laraku

yen terus sabar aku uwis tau
mangan ati kuwi mbendinaku
cubo ngertiyo sing neng pikirku

 
Lihat semua

Video Lagu Ilux – Nutupi Laraku