Lirik lagu: James AP – Kelangan Terakhir


kudu sun gowo nong endi
roso loro lan wirang iki
arep wadul nong sopo
pengen cerito tapi sing wani mengo

kudu sun gowo nong endi
roso loro lan wirang iki
arep wadul nong sopo
pengen cerito tapi sing wani mengo

kembang ronce wurung munggah kuade
mergo wes ono welas liyane
kembang rontok welase magih nong kene
undangan wes nyebar wurung nikahan

kudu sun gowo nong endi
roso loro lan wirang iki
arep wadul nong sopo
pengen cerito tapi sing wani mengo

 
Lihat semua

Video Lagu James AP – Kelangan Terakhir