Lirik lagu: Bella Agustin – Lebu


gedigi isun yo mulo gedigi
paran anane
sing duwe paran paran, sun sing duwe
sun pasrah baen

umpomo isun sing keanggep riko
sun wes nerimo
kelendi kelendio riko tetep ono
nong njero ati

koyo lebu keterak angin miber semembur
ketebluk ono ring pelatarane atin riko
dung gelem gancang puputono, gancang puputono
kadung sing gelem gancang sapuen makne miber

umpomo isun sing keanggep riko
sun wes nerimo
kelendi kelendio riko tetep ono
nong njero ati

 
Lihat semua

Video Lagu Bella Agustin – Lebu