Lirik lagu: Yuni Vebra – Ati Sing Liyo


pancen iki duduk dalane
aku lan sliramu wes duduk jodone
tak tompo kanti ikhlas atiku
we medot tresno mergo ati sing liyo

kadung jeru nandes atiku
tresno sing tak roso karo sliramu
padang langit iki malih dadi mego mendung
tangise ati ra biso ketulung

ilang wes ilang kari kenangan
we medot tresnoku demi dek’e sing mok sayang

mung siji penjalukku, we jo sampek lali
karo aku sing tau bahagia ro dirimu
kabeh perjuanganku ora mbok regani
tunggunen karmamu yang menanti saat nanti

 
Lihat semua

Video Lagu Yuni Vebra – Ati Sing Liyo