Lirik lagu: Levi Brilia – Pamer Bojo


dudu klambi anyar sing neng njero lemariku
nanging bojo anyar sing mbok pamerke neng aku

nengopo seneng aku yen mung gawe laraku
pamer bojo anyar neng ngarepku

koyo ngene rasane wong nandang kangen
rino wengi atiku rasane peteng
tansah kelingan kepingin nyawang
sedelo wae uwis emoh tenan

cidro janji tegane kowe ngapusi
nganti seprene suwene aku ngenteni
nangis batinku nggrantes uripku
teles kebes netes eluh neng dadaku

 
Lihat semua

Video Lagu Levi Brilia – Pamer Bojo