Lirik lagu: Donna Jello – Emong Tanpo Riko


serune welas ati nisun
nong riko sing nono watese
hang isun sidhem yo hang isun roso
bungahe ati mung nyanding riko

mugo riko hang biso nggawe
tentreme lahir batin iki
embuh tah ndane isun tanpo riko
koyo layangan pedot bolae

rasane koyo limbung nong awang-awang
kegowo angin tanpo ngarah tujuane
isun emong urip tanpo riko
hang nggawe ati iki sirno

iki gambare gedine welas isun
semugo baen bakalan dilanggengaken
welas isun kanggo riko
sing kiro biso musno

 
Lihat semua

Video Lagu Donna Jello – Emong Tanpo Riko