Lirik lagu: Catur Arum – Lungsuran Panggonane


hang nono lilakeno kepailang
teko tetep baen katon belang
lawange ati ojo pati riko jemblang

dung anane trimo gawe mendung
aworo tetep baen riko bingung
gothang jangkepe ulih riko ngambus serngenge

myakne wes sun genteni lungsuran panggonane
dadi ulan hang ningguli grahono serngengene
myakne wes sun hang dadi dedeg jejeg’e lakune
dinggo mbebeng iluh riko ngedhek ulih’e dung mili

hang nono lilakeno kepailang
teko tetep baen katon belang
lawange ati ojo pati riko jemblang

 
Lihat semua

Video Lagu Catur Arum – Lungsuran Panggonane