Lirik lagu: Alice Arkadewi – Sayang Kowe


udan rintik rintik langite mendung
pelangi pelukismu agung
udane soyo deres, nambahi kangenku
kelingan manise esemmu

opo kowe ngerti mung kowe sing tak sayangi
jenengmu tak ukir ning ati
gede roso tresnaku mung kanggo sliramu
sumpah mati tresnaku kanggo sliramu

tulung sawangen aku, aku sing setyo ngeteni
tak suwun kowe iso njogo ati
tulung sawangen aku, aku sing nandang rindu
sumpah mati tresnaku kanggo sliramu

opo kowe ngerti mung kowe sing tak sayangi
jenengmu tak ukir ning ati
gede roso tresnaku mung kanggo sliramu
sumpah mati tresnaku kanggo sliramu

 
Lihat semua

Video Lagu Alice Arkadewi – Sayang Kowe