Lirik lagu: Shodiq – Cidro


wes sak semestine ati iki nelongso
wong seng tak tresnani mblenjani janji
opo ora eling naliko semono
kebak kembang wangi jroning dodo

kepiye meneh iki pancen nasibku
kudu nandang loro koyo mengkene
remuk ati iki yen eling janjine
ora ngiro jebul lamis wae

gek opo salah awakku iki
kowe nganti tego mblenjani janji
opo mergo kahanan uripku iki
melarat bondo seje karo uripmu

aku nelongso mergo kebacut tresno
ora ngiro saikine cidro

 
Lihat semua

Video Lagu Shodiq – Cidro