Lirik lagu: Vera Vernanda – Ulo Mlebu Celono


dik ndek bengi ngimpi opo
tengah wengi tangi kemulan kloso
ndek begni kowe mari lapo
esok tangi sing mbok umbah kuwi opo

mas aku ngimpi dicokot ulo
rupane lurik ireng gede tur dowo
kadung bingung enek ulo mlebu clono
opo iki ulane minak jinggo

numpak sepur mas nang banyuwangi
awak ajur mesti mbok jaluki
dipacuk kenek lemahe
disusul konangan karo bojone

ono sego yo ugo ono ketan
degan ijo ojo dikurepno
ono rondo yo ono perawan
nduwe bojo ojo dikarepno

 
Lihat semua

Video Lagu Vera Vernanda – Ulo Mlebu Celono