Lirik lagu: Martin L. Meha – Kepenggak Itungan Jowo


tresno iki kepenggak itungan jowo
senajan tresnoku lan tresnomu gede
kabeh wes tak lakoni, nek pancen dudu jodone
mung ngelus dodo aku ora sido rabi

alasane dinone sing ora masuk
pasaran wage lan pahing ora matuk
mugo mugo koe gek ndang nemu jodone
sing penting ojo karo koncoku dewe

biyen kowe lan aku tau sayang sayangan
kadang kadang yen ketemu yo dadi tukaran
wayah sms-an bahasa cinta cintaan
sekarang kita malah udah pisahan

saben wayah wengi aku ora iso turu
gara gara bingung wong tuwo ora setuju
opo ono sing salah karo awakku iki
sehingga bapak ibumu tidak merestui

 
Lihat semua

Video Lagu Martin L. Meha – Kepenggak Itungan Jowo