Lirik lagu: Melinda – Tulus Teko Ati


ati ngelayung bingung
mergo sun katon katonen riko
rumang rasane ati
kejobo riko teko nggowo tomboh

welas isun nyang riko
sing biso diganteni liyane
isun ndemeni riko
mugo baen biso nemu senenge

welas isun nyang riko
sing mung apih apih
welas isun nyang riko
tulus teko ati

mulo sing gampang nggowo roso iki
mergo sun welas tulus teko ati

 
Lihat semua

Video Lagu Melinda – Tulus Teko Ati