Lirik lagu: Dimas Tedjo – Pengen Ketemu


sepi ngelangut rasa ning ati
sakwise kowe pamit bali
esemmu ninggal janji
nggowo tresno kang tak enteni

adhem kekes dawaning wengi
njerokke roso kangen iki
esemmu jroning ngimpi
nggowo tresno kang tak enteni, sayang

yang, ati iki ngene rasane
tansah pengen ketemu kowe
tansah pengen ketemu kowe

sayang, banjur kapan kowe tekane
ora kuat yen disesuwe
aku pengen ketemu kowe, sayang

 
Lihat semua

Video Lagu Dimas Tedjo – Pengen Ketemu