Lirik lagu: Della Monica – Jantunge Urip


ademe moto mung kerono biso nyawangi awak riko
iyupe dadio gending ring tengah wengi
ademe ati mung kerono biso nyanding awak riko
ojo mingser teko ring atinisun

tetepo dadi kembange ati
tetepo dadi jantunge urip
tetepo dadi kedete ati iki eman

tetepo dadi kembange ati
tetepo dadi jantunge urip
tetepo dadi kedete ati iki

ademe moto mung kerono biso nyawangi awak riko
iyupe dadio gending ring tengah wengi
ademe ati mung kerono biso nyanding awak riko
ojo mingser teko ring atinisun

 
Lihat semua

Video Lagu Della Monica – Jantunge Urip