Lirik lagu: Lisa – Lali-Lalian


raino bengi dewekan mangu-mangu
kerono susah ati hang isun lakoni
paran maning kadung wis wayah dalu
sing kuwat nyonggo lorone ati

jalarane fitnah sing ono bukti
gampang percoyo ugo riko ugemi
padahal bengen ngomong welas temenanan
sing weruho riko lali ring mburian

saikine riko wes suloyo
sing arep maning lali-lalian
prandane bengen riko janji
welas tumekane pati
kok nyatane disulayani

raino bengi dewekan mangu-mangu
kerono susah ati hang isun lakoni
paran maning kadung wis wayah dalu
sing kuwat nyonggo lorone ati

 
Lihat semua

Video Lagu Lisa – Lali-Lalian