Lirik lagu: Arie Lima – Tresnomu Sing Pungkasan


tak jaluk sedelo wektumu
sak durunge sliramu ninggal aku
nyerak’o sedelo ning sandingku
tak rasakne tresnamu sing pungkasan

umpomo sliramu wes lungo
papan iki sing dadi seksi tresnamu sing pungkasan

saiki sliramu wes ra neng kene
nanging wangimu ora biso ilang
tak gagas lan ugo tak bayangne
wajahmu sing katon ning awang awang

saiki sliramu wes lungo
papan iki sing dadi seksi tresnomu sing pungkasan

 
Lihat semua

Video Lagu Arie Lima – Tresnomu Sing Pungkasan