Lirik lagu: Eka Chantika – Rondo Kalimantan (feat. Arya Satria)


adoh adoh songko jowo
tak rewangi nyebrang segoro
mung pengen ketemu sliramu wong ayu

aduh mas wis ojo nggudo
aku isin disawang tonggo
mergo aku iki uwis dadi rondo

aduh dek aku tak peduli
senajan sliramu rondo
cintaku iki cinta tulus tenanan

aduh mas kok nekat tenan
karo rondo kalimantan
apa bisa semua itu kamu buktikan

 
Lihat semua

Video Lagu Eka Chantika – Rondo Kalimantan (feat. Arya Satria)