Lirik lagu: Temon Kicir Kicir – Payu Ra Payu Tetep Ngguyu


payu ora payu tetep ngguyu yuyuyuyu
payu ora payu panggah ngguyu yuyuyuyu

niat ingsun budhal nyambut gawe
mugi diparingi rejeki gede
niat ingsun golek pangupo jiwo
kanggo ngopeni keluargo

ra peduli udan, ra peduli terang
ra peduli sepi, kabeh tak syukuri
payu ora payu tetep ngguyu yuyuyuyu
payu ora payu panggah ngguyu yuyuyuyu

Gusti Pangeran ora sare
kabeh dijatah dewe dewe
ojo podo sambat wae
disyukuri rejekine

 
Lihat semua

Video Lagu Temon Kicir Kicir – Payu Ra Payu Tetep Ngguyu