Lirik lagu: Buleng – Semplah


sepi semplah roso neng ati
sakat riko uwes seng ono
peteng lakon urep gedigi
mergo riko uwes ngeliyo

mulo bengen uwes sun roso
riko bakalan keneng gudo
krono riko uwong sembrono
gampang bukak tali asmoro

kudangan bisone ngelarani
natoni ati hang suci
sengojo opo sing sengojo
hang riko lakoni

cukup wes isun cukupaken
roso nong riko sun lalekno
myakne tentrem nong baten iki
seng bakalan sedih

 
Lihat semua

Video Lagu Buleng – Semplah