Lirik lagu: Antok Ilham – Teng Teng Crit (feat. Elda Veronica)


dek wes suwe ra ketemu
aku kangen marang sliramu
lungguh jejero ning sandingku
nggo tombo kangenku

mas aku wes ning sandingmu
yen wes jejer terus gek ndang ngopo
ojo disio-sio waktu sing wes ono

ayo teng teng crit sayang
ungkap tresno sayang
sing biyen wes tau ilang
sekarang dirimu datang

teng teng crit iku opo
ojo neko-neko
saru dirungokno tonggo
mengko disawat boto

 
Lihat semua

Video Lagu Antok Ilham – Teng Teng Crit (feat. Elda Veronica)