Lirik lagu: Susi Ngapak – Suket Teki


Inyong tak sing ngalah
Trimo mudur timbang lara ngati
Tak uyako wong rika wis lali
Ora bakal bali

Paribasan awak urip kari balung
Lilo nyong lakoni
Jebule janjimu jebule sumpahmu
Ra biso digugu

Wong salah ora gelem ngaku salah
Suwe suwe sapa wonge sing betah
Mripatku uwis ngerti sing nyatane
Rika malah gandeng wadon liane
Nyong nandur pari jebul tukule malah suket teki

Paribasan awak urip kari balung
Lilo nyong lakoni
Jebule janjimu jebule sumpahmu
Ra biso digugu

Wong salah ora gelem ngaku salah
Suwe suwe sapa wonge sing betah
Mripatku uwis ngerti sing nyatane
Rika malah gandeng wadon liane
Nyong nandur pari jebul tukule malah suket teki

Lihat semua

Video Lagu Susi Ngapak – Suket Teki