Lirik lagu: Dylla Fadylla – Lungset


sepreni ku ngenteni
kadung tresno neng jero ati
semono ugo atimu ngeliyo
lungset batin iki

senajan mung guyonan
kowe ngucap ngajak sesandingan
kadong neng ati seng tak anti-anti
loro ati iki kowe ngelali

tegone kowe ngeloro
nyanding roso karo wong liyo
mentolo kowe mentolo
gawe cidro suloyo medot janji asmoro

sepreni ku ngenteni
kadung tresno neng jero ati
semono ugo atimu ngeliyo
lungset batin iki

 
Lihat semua

Video Lagu Dylla Fadylla – Lungset