Lirik lagu: Mega Wati – Ombak Tresno


ing atiku aku nyimpen kowe
ora bakal tresnamu tak selehke
nadyan aku wong ora duwe
sumpah janji kanggoku ra sepele

paribasan gunung tak lompati
palangono samudro tak jeguri
aku cinta setengah mati
amung siro kang ono jroning ati

ora nyono sliramu malah lungo
mung jalaran gedhene sujono
tresnaku wes kok anggep siyo
lelabuhku wes tanpo guno

pindo prau ing tengah jolodri
ombak gedhe yo kudu diadhepi
tresno iki ra bakal nyawiji
yen sliramu ra melu anggondeli

 
Lihat semua

Video Lagu Mega Wati – Ombak Tresno