Lirik lagu: Jo Klitik – Moh Nompo


suwe ra ketemu ning ngendi paranmu
opo kowe wes lali karo aku
opo ra kelingan naliko mbiyen pacaran
kowe kondo tresnamu ra bakal liyo

ning kene aku iseh dewe, ora ono kancane
ning opo kowe negakake, tresnamu kuwi mung ono lambe

paribasan wit-witan sing ilang godonge
tekamu kuwi raono gunane
yen tak rasak-rasake opo pancen nasibe
aku kudu pisah karo kowe

opo to salahku, opo to dosaku
nganti kowe nglarani aku
aku ra ngerti opo kabeh karepku

 
Lihat semua

Video Lagu Jo Klitik – Moh Nompo