Lirik lagu: Norma Silvia & Romli – Mati Urip Karo Kowe


kene kene kene lungguh kene
omong-omong dikepenakke
e e e e oke oke wae
pancen perlu kanggone aku kowe

mumpung lego aku arep takon mas
yen to pancen kowe tresno aku
ben kowe soyo leh percoyo
tak wangsuli cobo takonono

yen ku mangan lawuhku lawuh tempe
yo mestine aku yo lawuh tempe
yen ben isuk ben sehat aku dede
kewajibanku aku ngancani dede

yen kowe bokek sithik ora ono duwit
cepet-cepet nonggo tak utangke
kepenak ra kepenak darling
mati urip barengan sak lawase

 
Lihat semua

Video Lagu Norma Silvia & Romli – Mati Urip Karo Kowe