Lirik lagu: Ayuni Aisya – Aku Nduwe Adik


aku duwe adik tak lingguhne dhingklik
tibo jungkir walik, udele dituthul pitik
pithik pithik wedok nang pasar tuku lombok
lombok digawe sambel, adikku ceblok ibuku mangkel

aku nduwe adik tak lingguhne lumpang
tibo njekangkang, udele dicokot angklang
angklang angklang lanang nang pasar tuku gedang
gedhang gedhang kluthuk, adikku tibo ibuku ngamuk

ayo ayo konco iku lagu lagu dolanan
keno digawe sing penting gawe jogetan

aku duwe adik tak lingguhne dhingklik
tibo jungkir walik, udhele dituthul pitik
pithik pithik wedok nang pasar tuku lombok
lombok digawe sambel, adikku ceblok ibuku mangkel

 
Lihat semua

Video Lagu Ayuni Aisya – Aku Nduwe Adik