Lirik lagu: Yowis Yowis


Tak rewangi, urip rekoso
Koyo koyo nganti lali dino..
Nanging, kowe mung gawe gelo
Nglarani, atiku iki..
Sabendino, aku nerimo
Senajan aku kok siyo siyo..
Nanging, yen terus koyo ngene
Sopo wonge sing kuat atine..
Yo wis yo wis, wis sak karepmu
Tak turuti, opo kekarepanmu..
Yo wis yo wis, wis sak karepmu
Aku lilo, senajan atiku gelo..
Yo wis wis yo wis..
reff:
Tak rewangi, urip rekoso
Koyo koyo nganti lali dino..
Nanging, kowe mung gawe gelo
Nglarani, atiku iki..
Sabendino, aku nerimo
Senajan aku kok siyo siyo..
Nanging, yen terus koyo ngene
Sopo wonge sing kuat atine..
Yo wis yo wis, wis sak karepmu
Tak turuti, opo kekarepanmu..
Yo wis yo wis, wis sak karepmu
Aku lilo, senajan atiku gelo..
Yo wis yo wis, wis sak karepmu
Tak turuti, opo kekarepanmu..
Yo wis yo wis, wis sak karepmu
Aku lilo, senajan atiku gelo..
Yo wis wis yo wis.

Lihat semua

Video Lagu Yowis Yowis