Lirik lagu: Paris Van Java


Najan teu kedal nabasa

Najan geus nteu ka samper lila

Hate teu weleh rumasa

Ingat carita bahelula

(*)

Mangsa keur ngaji rumasa

Ngeunteung rasa jeung kabisa

Ngora can gede kaera

Teu ngerasa di Bandung loba baraya

Aya isuk keur patukeur beja

Aya beurang keur silih teangan

Aya peuting nu pinuh ku bagja

Aya di Bandung semangat Asia-afrika

(Ey!)

Paris van Java.. Paris van Java

Walau berubah tak akan kulupa

Paris van Java.. Paris van Java

Perjalanan indah.. tanah Sunda

(instrumental)

kembali ke (*)


Lihat semua

Video Lagu Paris Van Java