Lirik lagu: Pring Gading


Pring gading

Kebak rang rang

Mata gajah rai jaran

Gawe wirang

Cengkir gading

Tambane wong loro watuk

Gebras gebres

Karo konco kudu bares

Mbah simbah golek gurem

Konco salah ngajak

Bubrah mesam mesem

Carang wrekso

Wrekso wilis tanpo potro

Ora gampang wong

Urip ing alam ndonya

Oee...aa..aa.. Oe jul

Oee...aa..aa.. Oe jul


Lihat semua

Video Lagu Pring Gading