Lirik lagu: Sapi


Mending loro ati timbangane mangan ati

Bojo tura-turu klumprak-klumpruk koyo sapi

Mergawe ra mesti kelonane nomer siji

Senengane megelno ati

Mending ora rabi timbangane darah tinggi

Bojo tura-turu mbendino makani tinggi

Ra tau mblanjani kelon ora tau lali

Wong wedok endi sing kuat ati

Nduwe bojo megelno koyo sapi

Wani rabi tapi ra gelem mblanjani

Seneng nggawe gelo ora wedi dosa

Masyaalloh

Ora kuat aku pingin minggat

Mergo nduwe bojo ora welas

Pikirane ora tau waras

Mending maneh gawe atiku panas

Ora kuat aku pingin minggat

Mergo atiku iki wis sekarat

Nduwe bojo wis ra iso di sambat

Senengane ngajak urip mlarat

Mending loro ati timbangane mangan ati

Bojo tura-turu klumprak-klumpruk koyo sapi

Mergawe ra mesti kelonane nomer siji

Senengano megelno ati

Mending ora rabi timbangane darah tinggi

Bojo tura-turu mbendino makani tinggi

Ra tau mblanjani kelon ora tau lali

Wong wedok endi sing kuat ati

Nduwe bojo megelno koyo sapi

Wani rabi tapi ra gelem mblanjani

Seneng nggawe gelo ora wedi dosa

Masyaalloh

Ora kuat aku pingin minggat

Mergo nduwe bojo ora welas

Pikirane ora tau waras

Mending maneh gawe atiku panas

Ora kuat aku pingin minggat

Mergo atiku iki wis sekarat

Nduwe bojo wis ra iso di sambat

Senengane ngajak urip mlarat

Ora kuat aku pingin minggat

Mergo nduwe bojo ora welas

Pikirane ora tau waras

Mending maneh gawe atiku panas

Ora kuat aku pingin minggat

Mergo atiku iki wis sekarat

Nduwe bojo wis ra iso di sambat

Senengane ngajak urip mlarat

Lihat semua

Video Lagu Sapi