Lirik lagu: Mung Nyawang


Bisane mung nyawang
Seng biso nduweni
Urib bareng riko
Mung biso mbayangno
Jujur sun akoni
Isun ono roso
Jeru ati iki
Kangen nyang riko
Merganr isun sing biso nompo
Riko duwene uwong
Bisone mung nyawang
Sing biso duweni
Urip bareng riko
Nung biso mbayangno
Bisone mung nyawang
Sing biso nduweni
Urip barebg riko
Mung biso mbayangno
Jujur sun akoni
Isun ono roso
Jeru ati iki
Kangen nyang riko
mergane isun sing biso nompo

Lihat semua

Video Lagu Mung Nyawang